Samenwerking Design District

' Oplossingen op maat '


MAATWERK


In een nauwe samenwerking met Design District uit Leuven,

zorgen wij voor oplossingen op maat voor elk interieur.

Van een boekenkast tot een keuken

van je dromen, alles is mogelijk!

Voor meer informatie neem gerust een kijkje op de website van  Design District.


BUREAU SCHAARBEEK


De bewoner van deze prachtige woning had 2 specifieke vragen voor ons.

Ten eerste kregen we de opdracht om een heel fijne bureau ontwerpen en ten tweede moest de inkijk vanop straat verminderd worden. Dit samen met de eiken legplanken zorgt ervoor dat de ruimte aangekleed werd, waardoor de ongedefinieerde ruimte nu een functie gekregen heeft.

 

Voor het bureau werd gekozen voor een tablet steunend op 1 volhouten eiken poot. Dit idee kwam van de bewoners zelf, en werd nog verfijnd en uitgepuurd. Het resultaat is een heel fijne, maar strakke bureau voor klein huishoudelijk administratief werk… of doet evenzeer dienst als een wandplank / dressoir in de ruimte.

BUREAU BEAUVECHAIN


De huidige bureauruimte heeft heel veel randvoorwaarden om rekening mee te houden zoals positie van stopcontacten, ramen, schuifdeur,… Door rekening te houden met de voorgaande factoren werd snel een goede opstelling gevonden voor het bureaumeubel.

De materiaalkeuze wit en hout werd verdergetrokken vanuit de reeds aanwezige sfeer in de woning zodat de nieuwe bureau naadloos aansluit bij de rest van het interieur.

SCHUIFDEUR BEAUVECHAIN


Een knusse afgesloten zitruimte of … een afsluiting zodat de kat des huizes de nieuwe zetels niet meer zou stukmaken… Dit was de zeer specifieke vraag voor dit ‘meubel’.

 

Door de verschillende wanddiktes werd er gekozen om het dikteverschil op te vangen in een meubel met 2 eenvoudige nissen. Dit detail komt ook terug in de bureau waardoor het doorheen de woning een geheel vormt.